tiistai 5. tammikuuta 2010

Kevään kalareissut

Olemme puheenjohtajan kanssa suunnittelemassa seuran kevään kalareissuja. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia kohteista.

Tällä hetkellä mietinnässä ovat paikoista, Huopanankoski ja Keihäri. Siten että Huopannalle varaus sumukorentoaikaan ja Keihärille kesäkuun alkuun jos tilaa vielä on. Mikäli Keihärille emme pääse teemme ns. isonkalanreissun Huopanalle. Toukokuun loppupuoli voisi ajallisesti tulla kyseeseen koska Huopanankoskella majailee siihen aikaa karmeita taimenia :) tämä on tullut todistettua jo moneen kertaan.

Kesäaikaan minun mielestäni kannattaisi tehdä reissu Tenolle, tai jollekin muulle hyvä harjusjoelle. No Tenollahan voi tietysti kalastaa myös lohta jos sitä joku ei tiedä :) moni ei oikeasti tiedä että Teno on yksi Suomen parhaista ellei paras suurharjusjoki. Itse olen lähdössä Tenolle heti Huopanankosken karsintojen jälkeen ja mukaan on tällä hetkellä lähdössä "jäsen Ville" nimimerkki jos vaimo päästää :) ja mukaan mahtuu vielä. Toinen vaihtoehto olisi tehdä reissu Hyvään järvikohteeseen. No ehdotuksia otetaan vastaan ja tehdään päätöksiä porukalla sidontailloissa talven kuluessa. Ainoa huoli on että paikat pitäisi varata jo nyt että pääsemme sopivaan aikaan kalastamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.