Kilpailutoiminta

Tervetuloa Huopanankoskelle perhokalastuksen SM-juniorikilpailuihin 2015

Ääneseudun Perhokalastajat toivottaa juniorit tervetulleiksi SM-kilpailuihin 15.8.2015Huopanankoskelle. 

Kilpailun infopaketti


Kilpailunjohtajana toimii Jouni Neste, gsm: 050 323 3569, s-posti: jouni.neste@metsagroup.com 


Päätuomari: Jani Väisänen, gsm: 050 432 7319, s-posti: jani.vaisanen@metsagroup.com

Poolituomarit: Ääneseudun perhokalastajat ry järjestää tuomarit pooleille.

Kilpailukalat: Taimen, harjus, kirjolohi, järvilohi. alamitta 20 cm.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu kilpailunjohtajalle viimeistään 7.8.2015, kilpailumaksu tulee olla maksettuna myös 7.8.2015 mennessä. 
Kilpailumaksu maksetaan tilille FI84 5543 0120 0214 42 laita saajaksi Ääneseudun Perhokalastajat ja viestikenttään kilpailijan nimi, osallistumismaksu on 40 € / kilpailija.
Kun ilmoittaudut s-postilla, muista kertoa nimesi, osoitteesi ja puhelinnumero josta sinut tavoittaa. 


Osallistumisoikeus edellyttää maksettua osallistumismaksua annettuun päivämäärään mennessä. Emme palauta maksettua osallistumismaksua ilman force major (esim. sairastuminen on tälläinen) syytä. 

Kilpailukeskus: Kilpailukeskuksena toimii Huopanankosken Koski Market Kilpailukeskuksessa on tarjolla myös ruokailu kilpailutauolla. Ruokailukustannus sisältyy kilpailumaksuun. Tukijoukoille on myös ruokailumahdollisuus samassa paikassa, ruokailun hinnan voit tiedustella Koski Marketista. 

Majoittuminen Huopanankoskella: Majoituspaikkaa voit kysyä ainakin Jori Siekkiseltä, gsm : 044 037 5604. 

Kilpailun säännöt: Voit ladata kilpailun säännöt käyttöösi tästä

Kilpailualue: Voit tutustua Huopanakoskeen verkossa tästä. Koski tullaan poolittamaan osallistujamäärän mukaan siten, että kiinnitämme poolijaon tasaisuuteen erityistä huomiota. Saamme varmasti poolitettua koskialueen niin, että kalaa ja kalastusaleutta riittää jokaiseen kilpailupooliin. Kaikki jää silloin  kiinni kalastajan taidoista. 

Poolituksen ja kilpailun jaksot ilmoitamme heti kun olemme varmistaneet osallistujien määrän. Seuraavassa kilpailukokous ja sen jälkeen tulee 9.8 päivittyvä kilpailuaikataulu. 

Kilpailun aikataulu

Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa kilpailukeskuksessa Huopanankosken Koski-Marketilla jo 14.8.2015 perjantaina klo 20:00, ja perjantaina otamme ilmoittautumisia vastaan aina klo 22:00 saakka. Lisäksi, voit ilmoittautua myös kilpailijakokouksessa joka on pakollinen kaikille kilpailijoille. 

Kilpailijakokous alkaa lauantaina 15.8.2015 klo 05:45 Huopanankosken Koski-Marketilla.


Kilpailussa kalastetaan kaikkiaan 8 kalastusjaksoa joista ryhmä A 4 kpl ja Ryhmä B 4 kpl.

Kilpailussa kilpailija kalastaa siis 4 kalastusjaksoa mitaltaan 1 h 15 min. Kalastavia ryhmiä on A ja B, kilpailijan sijoittuminen ryhmäänsä ratkeaa kilpailijakokouksessa suoritettavassa arvonnassa. 
Kilpailu alkaa klo 07:00 ja ryhmä A aloittaa kalastamisen. B jatkaa suoraan A lopetettua kalastamisen. Tuomareiden ruokailutauko alkaa klo 12:00 ja päättyy klo 13:00. Näin ollen ryhmän A kilpailu ja ruokailutauko alkaa klo 10:45 ja päättyy klo 13:00 alkavaan kalastusjaksoon 5. B-ryhmän kilpailu ja ruokailutauko alkaa klo 12:00 ja päättyy klo 14:15 alkavaan kilpailujakso 6.

Kilpailu päättyy kalastusjaksoon 8 lauantaina 15.8 klo 18:00, jonka jälkeen tulokset ovat valmiina ja julkistetaan noin klo 18:30. Tästä alkaa kilpailun protestiaika 15 min jonka aikana mahdolliset protestit kilpailusta on jätettävä kilpailun tuomariryhmälle. Palkintojen jako suoritetaan Koski-Marketilla klo 19:00 alkaen. 


Kalastettavia kaloja eli niitä jotka lasketaan mukaan pisteisiin ovat, järvitaimen, järvilohi, harjus ja kirjolohi. Järvitaimenen, järvilohen ja harjuksen alamitta on 20 cm, kirjolohella ei ole alamittaa. 


Odotan, että jokainen kilpailija käy SM-perhokalastuksen säännöt läpi ja noudattaa niitä kilpailussa. Säännöt löytyvät SVK:n sivuilta osoitteesta http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/?lang=fi&svk=160 tulemme kiinnittämään huomiota välineistön säännönmukaisuuteen ja erityishuomion kilpailijan käyttäytymiseen kilpailussa.
SM-juniorikilpailuja sponsoroivat


Kalastusalue
 

 

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.